wij helpen

Duurzaam Verenigd helpt VvE’s bij goedkoper, duurzaam en veilig wonen. Wij werken voor individuele VvE’s maar bij voorkeur willen we VvE’s lokaal verenigen.  Samenwerken aan kosten besparen, energie besparen, energie opwekken, veilig en prettig wonen. Wij zijn inhoudelijk deskundig op het gebied van VvE beheer, vastgoed onderhoud, inkoop, energie, brandveiligheid en inbraakpreventie. Ook verzorgen we het proces van lokaal samenwerken. Want samen staan we sterk.

 wijhelpen-image1

Werken aan duurzaam wonen is een proces. Niet alles kunnen of willen we tegelijk oppakken. Bij voorkeur gaan we samen eerst kosten besparen voor jouw VvE. Met een deel van deze kostenbesparing kunnen we daarna aanvullende zaken organiseren zoals energieonderzoeken en veiligheidsscans. Zo maken we werken aan duurzaam wonen ook betaalbaar.

Duurzaam Verenigd helpt dus individuele én samenwerkende VvE’s. Bijvoorbeeld met een inkooptraject, energiebesparingsadvies, het behalen van politiekeurmerk veilig wonen, of het hosten en managen van een website voor jouw VvE. Duurzaam Verenigd is geen VvE Beheerder. Duurzaam Verenigd werkt als partner aan het ontwikkelingsproces van de Vereniging van Eigenaren naar duurzaam en veilig wonen. Onze dienstverlening kan een eenmalige opdracht zijn, maar kan ook uitgroeien tot een duurzame relatie waarbij we jouw vereniging van eigenaren helpen in het proces naar duurzaam en veilig wonen.

Het team van Duurzaam Verenigd

Frank Kempeneers
Paul Wilschut
Maurice Tijm

Duurzaam Verenigd
Huizermaatweg 460
1276 LM Huizen

telefoon 06-5583 5683 085-0091 1089
email info@duurzaamverenigd.nl info@duurzaamverenigd.nl